Все още Tinder продължава да е мястото за необвързаните да

...
Все още Tinder продължава да е мястото за необвързаните да
Коментари Харесай

Кой изневерява в Tinder?

Все още Tinder продължава да е мястото за необвързаните да открият половинка… само че какво се случва при обвързаните?

Червеният байрак, който никой не трябва да пропуща – сътрудникът ви не е изтрил приложението за запознанства даже откакто направихте връзката си публична. Проучванията демонстрират, че този сюжет по никакъв начин не е необичайност, написа trafficnews.bg.

Над 73% от хората споделят, че имат прочут от мъжки пол, който продължава да употребява Tinder, макар че е в моногамна връзка. При дамите процентът е 56.

Дали това е поради навика, или поради черногледия метод на мислене “за всеки случай, в случай че нещата се объркат ” – доста хора обаче се оказва, че резервират профилите си в приложенията за запознанства дейни с ясната мисъл да изневерят на колегата си.

Това се случва по-често при връзките на по-младите – 17% от студентите признават, че са траяли с флиртовете онлайн, макар че считат връзката си за сериозна. 7% пък признават, че са били интимни с някой от Tinder.

Проучванията откриват, че изневерите посредством Tinder не са просто постоянно срещана линия за по-младата възрастова група, само че и за някои типажи характери. Специалистите откриват, че хората, които демонстрират черти от тъмната триада, и то по-специално психопатията, заемат огромен % от потребителите в приложенията и уеб страниците за запознанства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР