Все още страдаме, че Виктор Стоянов не даде роза на

...
Все още страдаме, че Виктор Стоянов не даде роза на
Коментари Харесай

Съдба: И Ева открила любовта, след като Виктор Стоянов я изгони от имението!

Все още страдаме, че Виктор Стоянов не даде роза на Ева и по този начин певицата си потегли от " Ергенът ". Но, става известно, всичко към нея потегля във възходяща линия след напускането на първокласното имение.

В изявление след излизането си от риалити формата Ева споделя, че точно след прибирането ѝ в България се събира с някогашния си - Алекс Кипров. Е, орис! Така след излизането от " Ергенът " любовта среща и Елвира, а Габи даже споделя " да " на бившето си гадже и с неспокойствие чакаме сватбата ѝ.

Виж още: Циркът продължава! Теди Александрова за Емрах: Биполярен, бедна душа, купи си книжката 

Иначе Ева признава, че в действителност се е влюбила във Виктор. " Аз съм влюбчива натура, с детски темперамент, детска дуа, чиста, сладка и почтена. Виктор ми се стори доста зрял и неустрашим ", признава тя. 

Що се отнася до интригите в имението, Ева споделя, че всяко нещо - даже усмивката и благия жест на някое от девойките, може да е част от нечия тактика или капан. 

Виж още: Капитонова проговори за Александра и за какво не се следват в Instagram с Виктор

Въпреки всичко обаче точно Ева остава единственият непосредствен човек на Александра. Твърди, че е единствената, която е съумяла да я " схване ". " Харесах Алекс и за мен тя е фаворитката за победа. Станахме приятелки и в живота ", споделя още певицата. 

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР