Все още се търсят кръводарители за майката на рапъра Кристо,

...
Все още се търсят кръводарители за майката на рапъра Кристо,
Коментари Харесай

Рапърът Кристо отчаяно търси кръв за майка си

Все още се търсят кръводарители за майката на рапъра Кристо, която е с тежко заболяване след прекаран COVID-19 и грип от вид А. Логопедът Мариана Балабанова е в Министерство на вътрешните работи болничното заведение.

„ До момента сред 60 и 70 души са дарили кръв, само че трябват най-малко още толкоз, тъй като продължава процедурата плазмафереза “, съобщи Кристо в ефира на „ Тази заран “ по БТВ. Доброволците може да са от всякаква кръвна група, като за предпочитане са хора с от А, АВ или А(-), каквато е нейната кръвна група.

Семейството е извънредно притиснато, тъй като кръвопреливането не трябва да прекъсва даже за ден. В случай, че дарената кръв не доближи и процедурата бъде спряна, въпреки и за малко, се чака здравословното положение на дамата да се утежни доста.

Младият реализатор разяснява, че през последните 2 дни индикаторите на майка му се усъвършенстват и на този стадий е значимо плазмаферезата да продължи.

Всички, които желаят да оказват помощ, могат да го създадат в Националния център по клинична и трансфузионна хематология и пунктовете за кръводаряване в София, намиращ се ул. „ Бр. Миладинови “ 112. Центърът работи от понеделник до петък – от 8:00 до 18:30 часа, както и през почивните дни – от 9:00 до 15:30 ч.

Информация кръводаряване:

Име: Мариана Спасова Балабанова

Болница: Медицински институт на Министерство на вътрешните работи, София

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР