Все още се работи по т.нар горещи следи - бързи

...
Все още се работи по т.нар горещи следи - бързи
Коментари Харесай

Бивш шеф в МВР с теории: Сашко е отвлечен от педофил или майка си

Все още се работи по т.нар горещи следи - бързи оперативно-издирвателни мероприятия. За страдание няма резултат. Това съобщи пред БНТ бившият шеф на работа „ Издирване ” в Министерство на вътрешните работи Красимир Занев относно 12-годишният Сашко от Перник, който изчезна в петък (11 ноември).

Трябва да се включват и ловците, защото съсловието е със 150 000 представители, с цел да могат да претърсят по-отдалечените региони, сподели още той. 

За мен се касае за похищение, защото до момента трябваше детето да бъде открито. Нека следствието да ревизира връзката и връзките сред майката и бащата. Има информация, че майката е желала да вземе детето преди, а бащата не го е давал. Тя не се намира в България и нищо чудно тя да е провела, посредством други хора, похищение, добави специалистът. 

Възможно е детето да е отвлечено и от педофил. Сашко е разгласен за национално търсене, само че представете си, че са възрастни хора са го настанили в техния дом. Има доста хора, които не гледат новините. Дано детето е живо и крепко, нека издирването продължи в този дух, разяснява Занев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР