Все още съм жив“, каза той с усмивка на излизане

...
Все още съм жив“, каза той с усмивка на излизане
Коментари Харесай

Папа Франциск е изписан от болницата


„ Все още съм жив “, сподели той с усмивка на излизане от болничното заведение

Папа Франциск е изписан от болничното заведение, където беше признат с вирусен бронхит, и се завърна във Ватикана, предадоха международните осведомителни организации.

Така той ще успее да участва на литургията във връзка Палмова неделя, която ще бъде отслужена на следващия ден, разгласи Ватикана.

Припомняме, че 86-годишният свети отец постъпи в клиника „ Агостино Джемели “ в Рим в сряда с дихателни проблеми и температура.

На излизане от болничното заведение папата помаха на събралите се пред лечебното заведение хора и представители на медиите и поговори с някои от тях, преди да потегли към резиденцията си.

На въпрос на кореспонденти – по какъв начин се усеща, папа Франциск се пошегува: „ Все още съм жив “, а пред собствен прочут публицист разяснява:

„ Видяхте ли каква неразбория стана “.

Папата показа още, че следял пресата и информацията по отношение на неговото положение и изясни, че не се уплашил, откакто се почувствал зле. Видимо в добра форма, той посочи, че на следващия ден ще отслужи отбелязването на Палмова неделя на площад „ Св. Петър “ в Рим. Потвърждение бе направено и от пресслужбата на Ватикана:

„ Мога да потвърдя, че защото се очакваше папа Франциск да напусне болничното заведение през днешния ден, той ще участва на площад „ Св. Петър “ за честването на Палмова неделя “, сподели нейният шеф Матео Бруни. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР