Все още съм фен на Брекзит.Това заяви президентът на САЩ

...
Все още съм фен на Брекзит.Това заяви президентът на САЩ
Коментари Харесай

Фен съм на Брекзит, обяви Тръмп и увери Лондон, че няма да купува здравеопазването им

Все още съм почитател на Брекзит.

Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Лондон преди срещата на върха на НАТО във връзка 70 година от основаването на Алианса, която ще се организира през днешния ден и на следващия ден.

Той счита, че министър председателят Борис Джонсън е доста кадърен и ще свърши доста добра работа.

" Мисля, че Борис е доста кадърен и мисля, че той ще свърши добра работа ", похвали Тръмп английския министър председател.

Държавният глава удостовери поддръжката си за Брекзит, чиито въпрос е в основата на предизборната акция на Джонсън.

Не желая да се въвличам на парламентарните избори във Англия, увери Тръмп. Англия гласоподава на предварителни избори на 12 декември.

Американският водач също по този начин увери, че Националната здравна работа на Обединеното кралство няма да бъде на масата за договаряния, даже и в случай че Лондон предложи.

Запитан дали Националната здравна работа може да бъде включена на комерсиалните договаряния сред Лондон и Вашингтон след Брекзит, Тръмп отговори, че въобще няма да бъде предмет на договаряния.

Пред публицисти в резиденцията на американския дипломат Тръмп сподели, че може да работи с водача на лейбъристите Джереми Корбин, може да работи с всеки.

Вчера Корбин разгласява наличието на отворено писмо, което е изпратил на Тръмп. Корбин желае увещание от американския водач, че Националната здравна работа няма да бъде обсъждана на комерсиалните договаряния със Съединени американски щати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР