Все още репортерката на „Господари на ефира” Ева Веселинова продължава

...
Все още репортерката на „Господари на ефира” Ева Веселинова продължава
Коментари Харесай

Ева Веселинова пак клати стола на Игнатова

Все още репортерката на „ Господари на ефира” Ева Веселинова продължава да клати стола на титулярната водеща Мария Игнатова. Амбициозната русокоска още от лятото дава сигнали, че с изключение на като ководеща в предаването на Гала „ На кафе”, желае да оповестява и телевизионните гафове в Господарите. Сега тя отиде по-далеч, като пусна своя фотография, която съгласно нея я снимана по време на подготовките като водеща в шоуто на Джуди Халваджиян дружно с другия кореспондент Митко Върбанов. Фотото бе пуснато от близки до Ева на пощата на Hotnews. bg с безапелационното заглавие „ новите водещи”.



Явно обаче в бързането да седне на стола на Мария Игнатова или най-малко да се редува с нея, Веселинова е пропуснала за фотографията да смени репортерския си костюм с облекла, които повече подхождат на водеща. От Господарите са безапелационни, че фотографията просто е снимана за автореклама на репортерите, само че Веселинова я употребява, с цел да се намърда пред камерата. След като опитът й да се показа за гадже на Митко Върбанов, който не мина, в този момент сливналийката го употребява, с цел да го показа като собствен сътрудник като водещ.

Върбанов обаче няма никакъв късмет да заеме мястото на Димитър Рачков или Румен Угрински. Веселинова обаче няма да се спре пред нищо, с цел да получи повече време пред камерата. През уикенда тя се похвали и с премия за най-хубава водеща, дадена и в родния й град Сливен по време на спортно събитие. Наградата обаче не я прави титулярка на стола на Игнатова и към този момент щенията на Ева остават в областта на фантазиите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР