Все още премиер на България, Кирил Петков повтори думите на

...
Все още премиер на България, Кирил Петков повтори думите на
Коментари Харесай

Киро и Митрофанова: Като две капки вода

Все още министър председател на България, Кирил Петков повтори думите на съветската посланичка у нас Елеонора Митрофанова, казани ден по-рано по телевизия „ Россия 24 ”, че огромното болшинство от българския народ поддържа „специалната операция“ на Путин в Украйна.

България е една от двете европейски страни, които не оказват военна помощ на Украйна, сподели през днешния ден в Комотини, Гърция, Петков.

Според него сходно решение не било в компетенцията на държавното управление, а на Народното събрание.

Петков, несъмнено, не посочи, че ръководител на Народното събрание е негов съизвършител в политическите маневри, както и че има четирипартийно болшинство в 47-ото Народно заседание.

Според Петков дали да пратим или не военна помощ за Украйна трябвало да стане с общ държавен консенсус.

Аз имам доста другари, които споделят: „ Давайте, би трябвало към този момент да се случи “ – само че това, което виждаме, е че 84% от популацията в този миг не желае такава помощ да си изпрати. Ние въпреки всичко сме хора, които сме определени от народа, твърди ПростоКиро.

ОСТАВКА ЗА ЛЪЖЕЦА!

Как ПростоКиро пресметна % българи, които били срещу помощ за Украйна? По Платена ру ли?

Как доминирания от четворната му коалиция български парламент може да реши какво да прави, в случай че не се внесе предложение за или срещу военна помощ за Украйна?
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР