Все още нямаме дата за сватбата с Велин. След новогодишните

...
Все още нямаме дата за сватбата с Велин. След новогодишните
Коментари Харесай

Веселка от Фермата вдига тежка сватба

" Все още нямаме дата за сватбата с Велин. След новогодишните празници ще решим по кое време да се оженим, само че сигурно ще е през летните месеци. Това разкри Веселка Маринова от " Фермата ".

Веселка стана първата жена, победила във формата, като в същото време бе най-младата участничка. Маринова евентуално е и индивидът, който претърпя най-вече промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с колегата си и да се реалокира в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и стартира нова страница в живота си.

Още през юни Веселка разкри за първи път, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става младоженка. Риалити звездата трябваше да подписа брак с обичания си - Велин. Маринова показа, че в началото мислели за дребна селска женитба единствено с най-близките хора. Впоследствие се оказва, че имат доста родственици и другари и се обрисува огромно празненство, като наложително в проектите им влиза и църковен брак. Това принуди двамата влюбени да отсрочат сватбеното тържество, с цел да имат повече време за подготовка.

" Със фамилията ми сме на коледно-новогодишна вълна. Мислим за украсата и с неспокойствие чакаме светлите празници, като отстранявам и доста от времето си за работа. Обмислям нов план, който ще започва от 2024-та, само че към този момент го вардя в загадка ", описа пред вестника фермерката.

Маринова показа, че децата й броят дните до Коледа.

" Малкият ми наследник от дълго време към този момент написа писмо до Дядо Коледа с благопожелание за нова количка. Каките бяха безапелационни, че няма да пишат до Добрия дъртак. Преди години, до момента в който Марая беше дребна, наш комшия се маскира като Дядо Коледа. Марая му дръпна брадата и го позна и от този момент не желаят да пишат писма. Тази година даже са се забавили с избора си на дарове ", показа Веселка пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР