Все още няма задържани за стрелбата преди дни по българския

...
Все още няма задържани за стрелбата преди дни по българския
Коментари Харесай

Все още няма задържани за стрелбата по българския културен клуб в Охрид


Все още няма арестувани за стрелбата преди дни по българския културен клуб в Охрид. За bTV от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са конфискувани записи от видеонаблюдение в нощта на стрелбата.

Посолството ни е в непрекъсната връзка с локалната власт.

На този декор при засилено полицейско наличие беше открита новата постройка на Културно-информационния ни център в Скопие. За часове полицията в Скопие беше блокирала една от пешеходните алеи, на които се намира центърът.

„ Открито мога да кажа, че за нашето държавно управление връзката е от първостепенно значение “, съобщи служебният министър на културата Велислав Минеков.
Снимка: Гергана Венкова


За откриването на центъра пристигнаха и министърът на културата на Северна Македония и посланикът на Европейски Съюз в Скопие.

„ Надявам се този културно-информационен център да даде нов подтик в българо-македонските културни връзки и да разгори пристрастеност за взаимна креативност “, сподели Бисера Костадиновска-Стойчевска от Министерство на културата на Република Северна Македония.
Снимка: Гергана Венкова


„ Нека този център бъде мост сред двете страни. Насърчаваме ви и ще се радваме и двете страни - всяка да извърви своя път по него “, означи Дейвид Гиър, дипломат на Европейски Съюз в Скопие.

Политици от няколко партии от България също пристигнаха за откриването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР