Все още няма задържани за снощната стрелба в София. Двама

...
Все още няма задържани за снощната стрелба в София. Двама
Коментари Харесай

Ранен при снощната стрелба в София бандит седнал окървавен на масата на депутатка

Все още няма арестувани за снощната пукотевица в София. Двама престъпно проявени мъже бяха ранени в квартал "Стрелбище ". Стрелбата става на метри от жилищни блокове, както и до пицария и фитнес, които към момента са били цялостни с клиенти.

Един от ранените влиза в заведението, с цел да търси помощ. Сяда на маса, на която по това време се намира депутатът от "Атака " Миглена Александрова.

Беше уцелен в двете ръце. Човекът беше в схващане, беше доста изплашен. Нямаше доста кръв, виждаха се дупки по него. Видяхме един човек със скиорска маска, който тичаше, описа Александрова, представена от БТВ.

Другият ранен стига до близкия фитнес, а охранител му се притичва на помощ. Спомня си, че преди да чуе изстрелите, видял от мястото да се отдръпва черен джип.

Само вика: "Тия ме гръмнаха ". Падна и сподели: "Умирам ". Докато пристигна колата за спешна помощ, ние го превързахме. Като го вдигнахме към колата за спешна помощ, единствено помоли да си вземе кучето, уточни охранителят, станал очевидец на случая.

И двамата простреляни са познати на Министерство на вътрешните работи. Лицата са престъпно проявени за опиати, обири. Работят сътрудниците по тази версия, сподели вътрешният министър Младен Маринов.

Основната версия е преразпределяне на територии и почистване на сметки в наркобизнеса. Няма заплаха за живота на ранените.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР