Все още няма улично осветление в местността Боровец-Север“ край Варна,

...
Все още няма улично осветление в местността Боровец-Север“ край Варна,
Коментари Харесай

Местността Боровец край Варна е без улично осветление

Все още няма улично осветяване в местността „ Боровец-Север “ край Варна, където живеят доста хора. За това алармираха фенове на БНТ2. Още напролет живеещите в региона получиха заричане от общинската администрация улични лампи да бъдат сложени до края на годината.

Варна
 © Снимка: Архив
Живеещите в местността “Боровец ” нееднократно стачкуваха против неприятната инфраструктура в региона. Въпреки решението на общинските съветници във Варна да се провиснал от бюджета средства, лампи по улиците към момента няма.
Евелина Генчева - гражданин на местността ”Боровец ”: За следващата година вероятно! За тази година го имало заложено в бюджета, само че нещо са объркали проектите, вероятно за следващата година, което нищо не значи за нас. Имаме дребни деца, имаме възрастни хора, кучета пуснати на всички места, не смеем да си пуснем децата самички, ние не смеем да вървим сами – на всички места е мрачно. Георги Перничев - гражданин на местността ”Боровец ”: Вечер е мрачно, бездомни кучета налитат, хапят. Проблемът е за дребните деца и възрастните хора.
Хората са недоволни и от положението на улиците в региона.
Георги Перничев: Вътрешните улици, с изключение на основния път, са доста разрушени, не стават за минаване, мъчно е, изключително зимата, тъй като виждам болен човек, в случай че се наложи кола за спешна помощ, пожарна да пристигна, няма по какъв начин.
Улично осветяване в местността " Боровец-Север " ще има, дадоха обещание от Община Варна. Предвижда се това да стане при започване на идната година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР