Все още няма поискан откуп или обаждане от похитителите на

...
Все още няма поискан откуп или обаждане от похитителите на
Коментари Харесай

Семейството на отвлечения Адриан чака вест за детето си

Все още няма пожелан откуп или позвъняване от похитителите на Адриан. Вече 24 часа няма никаква информация за момчето, а татко му рано тази заран удостовери, че става дума за похищение.

Пред дома на отвлеченото момче е същински екшън, има полиция и е цялостно с медии и обезпокоени съседи, показва ПИК. Вътре пък царува покруса и околните седят до телефоните в очакване на новина за детето си.

Припомняме, че през вчерашния ден към 10 часа бащата на Адриан, Тони Златков е намерил отворената му кола покрай дома им Герман. В автомобила са били всички персонални движимости на 25-годишното момче. На мястото незабавно идва полиция и стартира оглед. Районът беше отцепен, а Тони Златков е бил в непрекъсната връзка с униформените цяла нощ. Според проверяващите главната версия е похищение, само че не дават спомагателна информация по случая. По непотвърдена информация се ревизират възможни наследници на "Наглите ".

Пред екипа на ПИК TV бащата отхвърли коментар и виждайки камерата се скри вътре в дома си. Съседите също не пожелаха да застанат пред камерите, само че обявиха пред репортера ни, че не знаят фамилията да има врагове, а отвлеченото момче Адриан Здравков било възпитано и не знаят да е забъркано с нещо рисково.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР