Все още няма конкретен отговор на въпроса какво ще се

...
Все още няма конкретен отговор на въпроса какво ще се
Коментари Харесай

1000 евро глоба в Австрия за неваксинираните, които нарушат локдауна

" Все още няма съответен отговор на въпроса какво ще се случи, в случай че човек откаже наложителната имунизация при влизането на мярката в действие, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” здравната сестра във Виена Мартина Бянов.

По думите й хората, които не са ваксинирани, и нарушават влезлия ви мощ локдаун за тях – биват глобявани. „ Глобата е хиляда евро. Получават една записка със сумата, която би трябвало да заплати в границите на четири седмици. Много хора обаче споделят, че ще апелират ”, показва тя.

От през днешния ден до 13-ти декември Австрия още веднъж е в локдаун. Затворени са всички обекти с изключение на питателните магазини, аптеките, банките и учебните заведения. Властите вкараха нови условия за влизане в страната без карантина. Намалява се периода на годност на изискваните документи. Сертификатът за имунизация към този момент ще важи не 360, а 270 дни.

Сертификат за съществуване на антитела към този момент няма да се признава. Валидни остават единствено резултатите от PCR проби - до 72 часа. Пристигащите от България наложително се записват онлайн в система и до 24 часа би трябвало да извършат тест за ковид.

66% от популацията е имунизирано, само че за управляващите този % е невисок. Затова се е взело решение за локдаун в този момент, с цел да има спокойни коледни празници. Близо 35 000 души излязоха на митинг против това решение в събота.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  0(преди 1 минута) Рейтинг: 222488 | Одобрение: 20188 А проверяващите служители на реда в кафеви униформи ли са....?? Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова!  1  1(преди 2 минути) Рейтинг: 6534 | Одобрение: -26 Не! На здравният фашизъм!!! Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР