Все още нищо не е решено и пакет "Мобилност" не

...
Все още нищо не е решено и пакет "Мобилност" не
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Превозвачите трябваше да запалят сградата на ЕП

Все още нищо не е решено и пакет "Мобилност " не е признат дефинитивно. Това сподели евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти/ВМРО Ангел Джамбазки пред Фокус.

Той разяснява и запалването на камион в Пловдив в символ на митинг против приемането на пакета „ Мобилност “, като съобщи, че превозвачите е трябвало да възпламенят постройката на Екологичен потенциал.

"Това е надменно и жестоко нарушаване на разпоредбите, същинската борба продължава в идващия европарламент ", закани се той.

"Разделението на евродепутатите е очевидно ", съобщи Джамбазки. "Огромно е и налагането на ползите на централноевропейските страни от ядрото ", добави той.

„ Този жесток опит за кражба на бизнес демаскира всички двуличници, които твърдяха, че този Европейски Съюз е съюз на полезности и доста се интересуват от правата на всички, грижат се за единството на многообразието, а се видя грозната истина. Това, което вършат е силова и административна кражба на служащи и блян към банкрут на българските компании. Ние няма да допуснем това да се случи. Това гласоподаване е единствено първото и даже не беше даден мандат за договаряния в режима на тристранния формат, който включва Европейски Съюз, Европейска комисия и Екологичен потенциал, така наречен „ триалог “. Дори това няма да се случи в границите на този мандат ",обясни Джамбазки.

Според него същинската борба ще бъде в идващия мандат и по тази причина е значимо кои и какви представители ще изпрати България след 26 май – дали такива, които ще пазят националните ползи, или такива, които ще гласоподават срещу тях.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР