Все още никой не е свързвал с нас. Вече не

...
Все още никой не е свързвал с нас. Вече не
Коментари Харесай

61 дни от изчезването на Емил Боев

" Все още никой не е свързвал с нас. Вече не знаем към кого да се обърнеми се надяваме. Няма безусловно никаква причина за изгубването му. Вече се изчерпахме от мислене какво може да се е случило ", това показа майката на изчезналия Емил Боев в ефира на Нова.

" Снощи се обади жена, която сподели, че е видяла момче с сходно изложение, само че тя не го е снимала. Кза, че е бил объркан и е ходил необут на платното "

" Няма по какъв начин да няма диря към този момент 61 дни, аз съм потресена на отношението към нас като родители. Защо никой не ни се обажда. Ние искахме делото да се трансферира към Софийска градска прокуратура, чакаме и от там, само че към този момент един месец и от там няма отговор, от Перник въобще никой не ни е търсил ", добави още тя.

" От полицията в Перник в никакъв случай не са ни търсили, ние ги търсим. Последната противоположна връзка от там беше на 2-ри март, когато ние с мъжа ми отидохме да желаяме документите по делото. Самите документи, които ни показаха бяха разпити на нас от фамилията и другари, нямаше нищо друго ", разяснява тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР