Все още никой не е съумял да изчисли“ и предвиди

...
Все още никой не е съумял да изчисли“ и предвиди
Коментари Харесай

Сатановски: НАТО го очаква неочакван сюрприз от Путин

Все още никой не е съумял да „ пресметна “ и планува дейностите на президента на Руската федерация Владимир Путин. НАТО отхвърли да си сътрудничи с Русия в региона на европейската сигурност и в този момент Алиансът го чака непредвидена изненада. Това мнение изрази политическият специалист Евгений Сатановски. Специално за своите читатели PolitRussia споделя за обстановката.

Както означи Евгений Сатановски, през дългите години на престоя на Владимир Путин в Кремъл никой не е успявал да го „ пресметна “. Нито във вътрешната политика, нито във външната.

„ Особеност ли има такава или по какъв начин да го кажа, фасон да не прави това, което се чака от него? Коментаторите измежду непознатите политици и публицисти са ужасно раздразнени. Той сякаш си играе на гоненица с тях и те не могат да го открият и заловен, макар че в действителност желаят “, написа специалистът в Телеграм канала си „ Армагедонич “.

На последните договаряния сред Руската федерация и НАТО за европейските гаранции за сигурност страните не съумяха да се договорят: Алиансът не се отхвърля да се уголемява на изток. По мнението на Сатановски, в този момент анализатори, политици и военни от западните страни дълго ще лъжат и доста ще фантазират по какъв начин ще реагира Владимир Путин на отговора на западния боен блок. Паралелно с това Съединени американски щати ще стартират да сплашват Русия със наказания и „ да се пробват да гадят на дребно като с Казахстан “.

„ И тогава, сега, в който никой не чака това, ще се случи нещо, което е изцяло друго от това, за което приказват и пишат американците “, сигурен е Евгений Сатановски.

В резултат на всичко това, у Пентагона и НАТО може да се появят нови, освен това не най-хубави моменти в историята, както в тази ситуация с Литъл Бигхорн или Пърл Харбър, счита анализаторът.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР