Все още ни е трудно да повярваме, че онази Сузанита,

...
Все още ни е трудно да повярваме, че онази Сузанита,
Коментари Харесай

Нищо общо с Джулката: Сузанита качи 15 кг., но хич не им се плаши! Ето за какво обаче съжалява

Все още ни е мъчно да повярваме, че онази Сузанита, която предизвикваше държавните институции и скандализираше целия интернет, е примерна бъдеща майка, която на всичкото от горната страна е и смирена. Невероятно, само че факт!

Сузанита затвърди тези усещания в Instagram, където отговори на въпроси на свои почитатели, свързани най-много с бременността. Така да вземем за пример 19-годишната певица призна, че макар нежната си възраст, бебето е било планувано. " Искахме го повече от всичко и сме се молили с всички сили да се случи и всичко да е наред ", признава тя. 

Виж още: Витамини не желае, пари приема: Катрин Йорданова е секси момиче на Playboy 

Певицата признава, че с наближаването на раждането се вълнува от ден на ден, само че тя и Марк, нейната половинка, към момента не са избрали име за сина си. Двамата имали обичани имена, само че като видят онлайн бебето, щели тогава да усетят по какъв начин би трябвало да се споделя то.

И за разлика от някои звезди, които парадират с дребното килограми, качени по време на бременността, Сузанита показа, че е качила цели 15 до момента. Въпреки това тя не се тормози от тях и е уверена, че бързо ще ги смъкна благодарение на половинката си. 

Виж още: Кой е Djaany, който разцепи нета с „ Без лед “ 

Що се отнася до Марк, Сузанита призна, че двамата са се разделяли, само че за малко и по нейна виновност. Тоест по виновност на хормоните при започване на бременността ѝ. Певицата пък поискала дете точно от него, тъй като той имал огромно сърце, изпъквал с добрина, грижи, а и двамата се разбирали ужасно. Единственото нещо, за което самата тя съжалявала, пък бил метода, по който споделила на Марк, че е бременна. Сузанита обаче отхвърли да показа какъв е той и съобщи, че ще го показа, когато бъде поканена за изявление. 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР