Все още ни е трудно да повярваме, че Денис Теофиков

...
Все още ни е трудно да повярваме, че Денис Теофиков
Коментари Харесай

Приятелката на Денис Теофиков: Как не ви е срам?

 Все още ни е мъчно да повярваме, че Денис Теофиков към този момент не е на този свят. 21-годишният реализатор умря на 24 октомври при към момента неизяснени условия. 

Една от тиражираните в медиите версии е, че Денис е бил в тежка меланхолия месеци преди случилото се. Именно това разяснява и колежката му Биляна Лазарова - Биляниш. Биляниш е попаднала на коментар под фотография на Денис Теофиков в Instagram. Там негов почитател се интересува какво се случва с него. " Искам да те попитам какво става с теб? НЕ СИ БИЛ деен в мрежите от края на лятото (демек над два месеца). Нали всичко е Ок и скоро ще избухнеш с нова мощ ", гласи коментарът

Именно това разяснява и Биляниш, обръщайки се към най-близките на Денис.

" Искам да попитам никой ли от фамилията и околните му " другари " ли не разбра, че това момче е било в ужасна меланхолия в продължение на месеци ", чуди се тя. И продължава - " никой ли от тях не можа да помогне на това дете, на своя другар, сътрудник или прочут!?! "

По думите на Биляна е било " очевадно ", че Денис е имал потребност от диалози, схващане и топло отношение. Според нея всичко това е могло да не се случи, в случай че някой просто се е опитал да го разбере.

На тази обява не остана безразлична половинката на починалия Денис - Алекса. " Как не ви е позор?! Как няма грам добрина във вашите сърца? Преди три дни показа, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда ", безапелационна е тя и добавя, че всеки се е опитвал да помогне на момчето, както може.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР