Все още не зная къде са децата ми. Това заяви

...
Все още не зная къде са децата ми. Това заяви
Коментари Харесай

Обвинената съпруга на убития Пейо: Все още не зная къде са децата ми

Все още не зная къде са децата ми. Това съобщи Габриела Славова, която дружно с майка си Красимира Трифонова са обвинени за убийството на брачна половинка й Пейо Пеев пред NOVA.

Жената, която има 6-годишен наследник и 4-месечно бебе е под домакински арест в жилището си на столичната улица " Елемаг ". Именно с претекста да поставя грижи за тях, Габриела бе пусната от ареста. Зад заключената врата на дома си, запитана дали знае къде са децата ѝ, тя сподели: „ Към сегашния миг към момента не, благодаря ви! ”.

Габриела отхвърли да отговори дали признава да е взела участие в убийството на брачна половинка си, както и на въпроса - упоявала ли го е. Подобно подозрения е имал самият погубен мъж, описа по-рано неговата адвокатка. На 7 януари той й изпратил известие, в което споделил, че е имал среща със брачната половинка си, на която тя го почерпила с топъл шоколад, който по-късно той съжалил, че е изпил.

" За страдание нямам спомен дали съм изпил цялото количество, само че в един миг усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се зашеметявам. Доста мъчно се прибрах по спомен, популярност Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и намерения, че съм пил даже. Сутринта те с майка ми ме разсъниха за срещата и още не бях добре ", написа Пейо до своята адвокатка си Миглена Балджиева.

Двете деца са настанени при майката на убития мъж от деня на ареста на двете дами. Социални служащи наблюдават грижите за тях и оказват поддръжка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР