Все още не знаем много за мултиплейърната игра от света

...
Все още не знаем много за мултиплейърната игра от света
Коментари Харесай

Работата по мултиплейъра на The Last of Us започнала още преди излизането на втората игра

Все още не знаем доста за мултиплейърната игра от света на The Last of Us, която Naughty Dog приготвят. Самото студио не е изключително обилно в даването на информация за плана. Наскоро те разгласиха изображение от нея. Тези дни обаче разбрахме малко повече за нея, а източник на информацията стана един от създателите на Naughty DogНийл Дръкман. Той даде изявление за Comic Book, в което разкрива, че студиото е почнала работа по онлайн преживяването още преди излизането на The Last of Us Part 2. Заедно с това, Дръкман назовава мултиплейърната игра по The Last of Us „ най-амбициозния план, по който в миналото са работили Naughty Dog “.

За страдание дребното неща, които се завъртяха в общественото пространство за играта са главно клюки и догадки. Като да вземем за пример това, че мултиплейърния план ще следва free-to-play модел – безвъзмездна игра с спомагателна монетизация. Слуховете за това бяха подсилени от вест от декември предходната година, когато стана ясно, че Naughty Dog са наели Андерс Хауърд. Преди да се трансферира към Naughty, Хауърд извършва ролята на дизайнер на Battle Pass пропуща за Fortnite. В новото си студио той ще извършва ролята на основен монетизационен дизайнер. Хауърд прекарва седем години в Epic Games, където дава отговор за наличието в Save the World режима, а по-късно и в Battle Royale съставния елемент. Знаем също тъй че сега Naughty Dog работят по напълно ново заглавие, само че сходно и на мултиплейърната игра от света на The Last of Us няма дата на излизане. Наскоро самият Нийл Дръкман повода, заради която студиото към момента не е разкрило тази нова игра.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР