Все още не сте излезли в летен отпуск и ви

Все още не сте излезли в летен отпуск и ви ...

Пътувания през септември - изгодни оферти за полети и хотели.


Все още не сте излезли в летен отпуск и ви се иска да пътувате извън България без да изхарчите много пари? Гърция е първи избор за много българи, когато става дума за лятна почивка, и ако изберете някой от ръкавите на Халкидики, например, пътуването с кола е добър вариант. Ако пък решите да посетите Атина, най-добре го направете със самолет - полетът е кратък, а цените на билетите през септември започват от 25 евро двупосочно.

На цени от 30 евро за двупосочен полет все още можете да закупите самолетни билети до Каламата, Пелопонес, като това е последния шанс да посетите полуострова бързо и удобно, тъй като директните полети ще се изпълняват само до края на месец септември.
Търсите по-далечна дестинация? Италия е винаги добра идея! Най-евтино за периода ще струват самолетните билети до Милано - от 35 евро, а до Венеция - около 50 евро двупосочно. На подобни цени може да се пътува и до европейската столица Брюксел, а Айндховен, който често е отправна точка към Амстердам, ще струва около 45 евро.

В момента можете да се възползвате от много екзотични възможности за пътуване на промоционални цени, които са в сила до 20 август, а периодът на пътуване е до март догодина.
Хотелското настаняване навсякъде е разнообразно, в зависимост от това, което търсите - квартири, апартаменти, къщи за гости и различни категории хотели - за всеки вкус и всеки джоб.
Експертите съветват да не пренебрегвате застраховката за пътуване, без значение дали пътувате наблизо или надалеч.

Източник: cross.bg