Все още не сме водили разговори за персонален състав на

...
Все още не сме водили разговори за персонален състав на
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Все още не сме говорили за състав проектокабинета |

Все още не сме водили диалози за личен състав на Министерския съвет. Това заяви по Българска национална телевизия Борислав Сандов, заместник-председател на " Зелено придвижване ", част от " Демократична България ".

" На първо време би трябвало да проведем до дъно диалога за съдружното съглашение и за политиките. На идващ стадий ние ще стартираме диалога за съответните хора, които могат да изпълнят тези политики. " - сподели той.

Според него присъединяване на всяка партия със лични министри в бъдещото ръководство е " въпрос на отговорност ".

Коалиционният сътрудник на " Демократична България " – " Зелено придвижване ", взе участие в договарянията за ново ръководство.

" В рамките на две седмици ще имаме дефинитивно съдружно съглашение с към този момент функциониращо парламентарно болшинство, което да подкепи подобен кабинет ", сподели Борислав Сандов.

Няма търкания в обединението " Демократична България ", разясни Сандов. Той добави, че " Зелено придвижване " е измежду съучредителите на тази коалиция преди повече от 3 години.

" Ние спорим за някои тематики, само че това си остава в нашите вътрешни среди и не се постанова да се разправяме обществено за тези неща ", добави Борислав Сандов.

" Имахме понижен брой на депутатите в последното Народно заседание и по този метод " Зелено придвижване " слиза от 4 на 2 броя депутати. Това не е въпрос на твоята тежест в обединението, а на изборната рулетка, по този начин се случи, че няколко индивида останаха извън ", сподели още Сандов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР