Все още не сме видяли окончателния вариант на управленската програма,

...
Все още не сме видяли окончателния вариант на управленската програма,
Коментари Харесай

Свиленски: В програмата за управление на ПП са и приоритетите на БСП

Все още не сме видяли окончателния вид на управническата стратегия, сега вървят конултациите, дали сме нашите оферти и мисля, че няма да има проблем, сподели преди съвещанието на Народно събрание Георги Свиленски, ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

В програмата за ръководство на Политическа партия са целите на Българска социалистическа партия - обществена политика, обучение, стопанска система, енергетика.

Свиленски отново повтори, че затварянето на Народното събрание и отиването на избори е най-лошият вид, който може да се случи за страната.

" Оттук нататък отговорността на всеки депутат пред неговите гласоподаватели е да избере един от двата изхода - да продължаваме да работим, да одобряваме закони и да вършим промените, другото - да отиваме на избори, което правихме три пъти предходната година ", сподели Свиленски.

Заяви, че Българска социалистическа партия не водят диалози с други народни представители или парламентарни групи, това е ангажимент на мандатоносителя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР