Все още не сме видели представянето на Huawei P50, но

...
Все още не сме видели представянето на Huawei P50, но
Коментари Харесай

Huawei Mate 50 Pro може да има огромна батерия

Все още не сме видели представянето на Huawei P50, само че това няма да ни попречи да спекулираме какви характерности може да донесе по-авангардния модел Huawei Mate 50, който като по традиция, ще пристигна по-късно през годината. Последните отчети сочат, че една от основните спецификации на смарт телефона ще бъде батерията с потенциал от 7000 mAh за Pro модела.

Това е голям потенциал за потребителски телефон, като множеството други смарт телефони на пазара даже не се приближават до него – Galaxy S21 е екипиран с батерия с потенциал 4000 mAh, до момента в който iPhone 12 се оправя единствено с 2 815 mAh. Новината за идните характерности на устройството идват посредством GizChina от източници в Китай.

Животът на батерията е освен това от потенциала на батерията – той зависи от редица фактори като това какъв брой огромен е дисплеят, какъв брой сила изразходват съставените елементи и така нататък, само че с батерия с потенциал 7000 mAh вградена под капака на устройството, несъмнено можем да чакаме, че Mate 50 Pro ще показва над междинната дълготрайност на самостоятелната работа с едно зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР