Все още не сме решили дали ще имаме кандидатура за

...
Все още не сме решили дали ще имаме кандидатура за
Коментари Харесай

Пандов: В ПП-ДБ още не сме решили дали ще имаме кандидат за управител на НЗОК

„ Все още не сме решили дали ще имаме кандидатура за шеф на Здравната каса. В момента в парламентарната група текат такива разисквания. Процедурата ще стартира изначало “. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание националният представител от ПП-ДБ Васил Пандов откакто депутатите не съумяха да изберат шеф на НЗОК. Кандидатът на Българска социалистическа партия проф. Жени Стайкова не получи поддръжката на депутатите откакто остана единствена поради отдръпването на другия претендент – Иванка Динева, номинирана от ГЕРБ.

Васил Пандов изясни, че следва нова процедура, като първата стъпка е да се одобряват правила за избор на шеф на НЗОК, да се предлагат претенденти и техните кандидатури да бъдат разисквани в началото в парламентарната Комисия по опазването на здравето, а по-късно в пленарна зала.

" Кандидатът, който беше повдигнат от сътрудниците от ГЕРБ-СДС, подаде молба за отдръпване по персонални аргументи, ние не можем да разясняваме този негов избор ", добави той в отговор на журналистически въпрос дали има недоразумение сред ръководещите партии по отношение на избора на шеф на Здравната каса.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР