Все още не сме приключили с COVID-19. Докато има неваксинирани

...
Все още не сме приключили с COVID-19. Докато има неваксинирани
Коментари Харесай

И в Гърция коронавирус вълната се уголемява, гръцкото правителство недоволства заради ваксинацията

" Все още не сме завършили с COVID-19. Докато има неимунизирани хора, вирусът намира подобаваща почва да се популяризира.Оплакваме се от загубата на човешки животи заради неваксиниране и това не може и не би трябвало да продължава ". Това съобщи Янис Ойконому, представител на гръцкото държавно управление, на постоянен брифинг, съобщи БГНЕС, базирайки се на " Катимерини ".

Причина за думите му са новите тъжни върхове във връзка с пандемията в Гърция. За през вчерашния ден (1 ноември) са регистрирани 5 449 нови случая на ковид, което е зашеметяващо нарастване по отношение на предходния връх от 4 696 случая, регистриран в събота (30 октомври). Атика, най-населеният район в Гърция, оповестява за максимален брой нови случаи - 1 021, а северният пристанищен град Солун е на второ място с 828. Направени са 82 593 теста, което значи % на позитивни резултати от 6,59 на 100.
 Български доктор в Германия с пояснение за какво има ваксини, само че не и лекарство против COVID-19 Български доктор в Германия с пояснение за какво има ваксини, само че не и лекарство против COVID-19
" Много хора се питат, за какво сме имали ваксини, а не лекарство против Ковид 19. За да има лекарство би трябвало да се изучи цялата биохимия и...

В отчета на Гръцката национална организация за публично здраве се оповестява и за 52 смъртни случая, като общият им брой от началото на пандемията е 15 990. Докладът разкрива също, че сега в интензивните отделения на Гърция има 430 интубирани пациенти.

По последни налични данни към 60,5% от гърците са имунизирани против COVID-19, което е по-малко от междинния индикатор за Европейския съюз от 64,7%. Това обаче е съвсем 3 пъти повече, в сравнение с в България! За да има дейно прекъсване на разновидността Делта е належащо дейно равнище на имунизация от 95%, което е невероятно със сегашните ваксини - даже 100% от хората да бъдат имунизирани, равнището на отбрана от заразяване ще е към 75-80% съгласно разнообразни калкулации. Високият % имунизирани с актуалните ваксини обаче пази в надалеч по-голяма степен от смъртност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР