Все още не сме на прага на криза, зависи как

...
Все още не сме на прага на криза, зависи как
Коментари Харесай

Политологът Калоян Методиев: ГЕРБ се върнаха на бял кон, но не могат да спечелят народната любов

Все още не сме на прага на рецесия, зависи по какъв начин ще се развият събитията в идващите 72 часа. По време на договарянията изкарват кирливи ризи и се упрекват. Не може нито на, нито на ПП-ДБ да се има доверие за това кой какво е желал и какво е предложил. Тази обстановка, до която се докарахме, е от доста надлъгване. Това коментира политологът Калоян Методиев в студиото на  " Денят ON AIR ".

Според него по време на последните девет месеца е нямало правила, а преодоляване на постове и взаимни обвинявания. По думите му е липсвал кардинален спор за политика.

" Договорките сред Борисов и президента дотам са се задълбочили и влизат на друго партньорско равнище, настрана от политическото в Народното събрание и държавното управление, че се стигна до тази обстановка да нямаме Закон за служебния кабинет. го блокираха в комисията ", съобщи политологът пред Bulgaria ON AIR.

Методиев е безапелационен, че служебното държавно управление би трябвало да провежда почтени избори, а водачът на Бойко Борисов непрекъснато се пробва да предизвика рецесии в страната. Политологът е на мнение, че от  са се върнали ситуационно на бял кон, само че " не могат да върнат времето обратно и да завоюват националната обич ".

" Няма време за нови политически обединения, само че се чува, че се готвят няколко плана. Около Кузман Илиев, а другият е към Пеканов. Президентът до момента е правил най-малко три партии, които са били под крилото му ", счита Методиев.

Според него на избори от Българска социалистическа партия биха се справили по-добре и е допустимо да покачат резултата си, защото  " Корнелия Нинова единствена на клекна на Борисов ".

По думите му общинският консултант в цяла Европа не е специалност, " а в СОС желаят за два дни да взимат съществена заплата 5 700 лева плюс бонуси ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР