Все още не се знае какво ще се случи със

...
Все още не се знае какво ще се случи със
Коментари Харесай

Бъдещето на Дарби Каунти остава неясно

Все още не се знае какво ще се случи със състава на Дарби Каунти. „ Овните “ изпаднаха в Лига 1 и ще играят в третото равнище на британския футбол през новата акция.

Пътят назад към елита на Англия наподобява много сложен и дълъг, само че първо от клуба би трябвало да съумеят да се снабдят с нов притежател, който да стабилизира финансовата обстановка в отбора. Бившият член на Висшата лига ще би трябвало да стартира всичко изначало и да върви малко по малко, с цел да може един ден още веднъж да играе измежду най-хубавите в Англия.

Към днешна дата обаче, проблемите за Каунти наподобяват много съществени, като тимът към момента е под администрация и по този начин и не може да си откри нов притежател. Въпреки напредналите диалози с американския предприемач Крис Кирхнер, той публично към момента не се е сдобил с цялостния пакет акции.

През последните дни, договорката изглеждаше съвсем сигурна, само че американецът към момента не може да даде гаранции по отношение на закупуването на клуба. Въпреки че той към този момент остава главният любимец за придобиване акциите на Дарби, от администрацията към този момент са уведомили предприемача, че има период днес(10 юни) до 19 часа, с цел да приключи договорката. В противоположен случай, админите ще се извърнат към други заинтригувани страни, с които също се водят договаряния за закупуването на Дарби.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР