Все още не се знае какви са мотивите за тежкото

...
Все още не се знае какви са мотивите за тежкото
Коментари Харесай

Зловещи подробности от клането в Кърджали

Все още не се знае какви са претекстовете за тежкото закононарушение, което се разигра рано тази заран в Кърджали. Както стана ясно 22-годишен студент умъртви с нож майка си в апартамент на последния шести етаж на блок в региона на пазара.

По неофициална информация младият мъж е наръгал майка си няколко пъти с кухненски нож. Жената съумяла да излезе от жилището, с цел да потърси помощ. Позвънила на прилежащ апартамент и живеещият в него извикал кола за спешна помощ, написа " Монитор ".

Ранената била откарана в кърджалийската болница, където издъхнала от раните си. Полицаи бяха отделили входа, в който се намира жилището, до момента в който криминалисти правиха оглед.

От прокуратурата споделиха, че по случая тече следствие и на този стадий не могат да дадат повече информация.

Жената е дългогодишна учителка, а синът ѝ бил студент в Пловдив. Бащата бил някогашен служител на реда, а сега работел като камионджия.

Убитата е била награждавана няколко пъти за Деня на славянската книжовност, оповестява 24rodopi.com, базирайки се на сътрудници на жертвата.

52-годишната Даниела Д. е преподавала в професионална гимназия в регионалния град.

Преди това тя е била преподавател в Джебел.

От полицията оповестиха, че арестуваният не е имал престъпни прояви. Не са постъпвали сигнали и няма данни за фамилни кавги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР