Все още не са ясни причините за аварията в столичното

...
Все още не са ясни причините за аварията в столичното
Коментари Харесай

Шефът на метрото не се ангажира със срок за ремонта

Все още не са ясни аргументите за повредата в столичното метро в сред станциите спирките " Театрална " и Хаджи Димитър " . Вчера вечерта метрото бе спряно в третия си лъч - най-новия, който. Изп. шеф на " Метрополитен " инж. Стоян Братоев не се ангажира нито с причина, нито с тип повреда, нито със период на ремонта.

Вчера бил оповестил на " прима виста " срокът от една седмица . Ремонтът ще продължи: " колкото е належащо - толкоз ".
 Проблем с релсовия път затваря метростанция
Проблем с релсовия път затваря метростанция " Хаджи Димитър " за седмица

Пътниците се транспортират с рейсове

Братоев не може да каже дали казусът се крие в проектантска неточност . Трасето се намира в непосредственост Перловската река и най-вероятно от изобилната вода от предходната седмица, е довело до в допълнение напояване на почвата, изясни Братоев първоначално през днешния ден на огледа на развалената права.

Ще се наложи ремонт на релсите, по-късно на траверсите, както и да се отстрани пътният бетон. След това ще би трябвало да се почисти, като оценката ще пристигна на този стадий . След това процесът ще стартира отначало по противоположен път - полагане на пътен бетон, траверси и релси. Именно поради това Братоев не отговори дали ремонтирането и стартирането на метрото ще стане за седмица.

Той изясни, че метрото не е спряно, а пасажерите могат да се възползват от рейсовете , които Столична община обезпечава, с цел да покрие трасето.

Ремонтът ще е за сметка на строителя, тъй като е в действие гаранцията, увери Стоян Братоев. По думите му общината няма да прави никакви разноски .

Столична община заяви придвижването на метрото сред метростанция " Театрална " и метростанция " Хаджи Димитър " .

Осигурени са рейсове , те се движат с маршрут - от спирка " Театър София " на ул. " Професор М.Бичев ", по бул. " Данаил Николаев ", гара " Подуене ", по ул. " Боян Магесник ", под жп моста гара Подуене, по ул. " Ал. Екзарх ", по ул. " Тодорини кукли ", по бул. " Владимир Вазов " до автобусна спирка метростанция " Хаджи Димитър ", по ул. " Черковна ", надясно по бул. " Мадрид " и до спирка " Театър София " на ул. " Проф. М.Бичев ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР