Все още не приемаме, че Кремена вече не е част

...
Все още не приемаме, че Кремена вече не е част
Коментари Харесай

Личната трагедия, която беляза Кремена от "Игри на волята"! Риалити звездата за загубата на мъжа си

Все още не одобряваме, че Кремена към този момент не е част от " Игри на волята ". Тази жена несъмнено заслужаваше да стигне много по-напред във формата - тя е една от най-силните и физически, и душевен. Тя е жена с опит, мощна персона, която обаче, уви, животът я е направил такава.

Пред камерите на NOVA Кремена разкри коя е най-тежката борба, против която се е изправяла. Тя, става известно, е душевна и прочувствена, а не физическа. " Това е гибелта на мъжа ми преди 5 години, който умря от солиден инфаркт в боксовата зала ", разкри Кремена. Половинката на риалити звездата е бил щангист. На съдбовния 15 август той просто паднал на земята и нямало безусловно никакъв метод да бъде избавен. Просто сърцето му се " пръснало ".

Виж още: Галин е привързан? Певецът се издаде пред почитателите си! Ето за кого мисли, когато мисли за някого 

" Много ми липсва и то непрекъснато. Останах сама с щерка си и една година след гибелта му ходихме по психолози и психотерапевти, защото тя имаше потребност от това. След това я изпратих в Испания, с цел да смени средата. Трудно ми беше с развъждането й и съм признателна доста на родителите си, които доста ми помагаха ", показа Кремена и добавя, че е ядосана, тъй като ориста лишава мъжа ѝ прекомерно рано и прекомерно незаслужено. 

Днес най-голямата опора в живота на Кремена е щерка ѝ. " Аз съм предала силата и в този момент тя ме крепи, когато усети някаква уязвимост или меланхолия ", споделя тя. 

Виж още: Плеймейтката Анджелина проговори за порното си в нета, антидепресантите и за какво е била на легло 

Иначе Кремена разяснява и една " неточност ", която е позволила в младежките си години. Става въпрос за устните ѝ, в които е инжектирала преди доста години силиконово олио, подведена от модата. Днес Кремена съжалява за тази неточност и е решена да я в профил по хирургичен път. 

Изображение: https://www.instagram.com/kremenaruseva_fitnessstar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР