„Все още не мога да видя демократичен смисъл в цялата

...
„Все още не мога да видя демократичен смисъл в цялата
Коментари Харесай

В. Дърева: Не разберам защо обществото се забавлява с този гейзер от цинизъм Борисов?

„ Все още не мога да видя либерален смисъл в цялата тази история ". Това сподели в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Велислава Дърева от Българска социалистическа партия. „ Да, страната в действителност се тресе. Не мога да схвана, за какво българското общество се забавлява с този гейзер от цинизъм, който излъчва Бойко Борисов? Не можеш да се забавляваш с това, това е възмутително ", добави тя.

„ И в това време, какви послания излъчва Българска социалистическа партия? Вие обявихте нашия диалог като „ Титаничните борби на Позитано ". Ами, това е посланието. Друго обръщение към обществото няма, за жалост ", съобщи социалистката. „ Мисля, че Българска социалистическа партия някак си не може да отиграе вдигнатата топка. Много топки бяха вдигнати, само че Българска социалистическа партия не съумява да се оправи с това ", на мнение е Дърева.

„ Точно президентът е съпротива. Може би би трябвало да употребим по-точната дума, той е същинският критик на това ръководство. Което на него му коства доста скъпо, съгласно мен. Виждате какви нелепи обвиняване се насочат против него. Войната против президента Румен Радев стартира от първата минута, в която той беше определен. Това е една извънредно подла, мръсна и нечестна война ", акцентира тя.

„ В България обстановката става все по тревожна, тъй като вследствие на коронакризата по публични данни имаме 100 000 нови безработни, не знам какъв брой десетки хиляди бизнеси, дребни и междинни банкрутираха, и посланието на Българска социалистическа партия е „ Титанични борби на Позитано ". Аз в действителност съм доста разтревожена. Защото в никакъв случай не е било такова нещо в Българска социалистическа партия. Никога не е имало такова разделяне. нарушени са всички правила, обичаи, политики, хрумвания, идеология на Българска социалистическа партия. Непрекъснато се опълчва Националният съвет на Българска социалистическа партия на самата Българска социалистическа партия. За мен казусът с Българска социалистическа партия е този, това тежко разделяне ", сподели още Велислава Дърева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР