Все още не мисля, че съм направил това нещо, с

...
Все още не мисля, че съм направил това нещо, с
Коментари Харесай

Антонио Бандерас ще бъде Пикасо в сериала Геният

" Все още не мисля, че съм направил това нещо, с което да бъда запомнен ", споделя световноизвестният артист Антонио Бандерас на авторката на " Ню Йорк Таймс " Тафи Бродесър-Акнър по време на фотоси на новото му идно присъединяване. Бандерас влиза в ролята на Пабло Пикасо в новото издание на сериала " Геният " на National Geographic. 

Поредицата е дълго чакана от почитателите на Бандерас, който виждаме впечатляващо изменен за ролята на Пикасо в филмовия откъс й. Тя следва друга поредност " Геният " на HBO, която беше отдадена на живота на Алберт Айнщайн. 

" Геният: Пикасо " е най-много за художника като брилянтен разум, с изтъкване на гения на създателя и допълнение с аспекта за Пикасо като революционна персона и млад художник. В младия Пикасо се превъплъщава Алекс Рич. Бансерас влиза в ролята на остарелия Пикасо, който към този момент живее висок, луксозен метод на живот, като изкуството му към този момент провокира политическата власт по този начин, както в миналото, показва Variety.  

Действието се развива в красивото крайбрежно градче Малага в Испания. Първоначално се вижда по какъв начин младо момче се учи да рисува под упътванията на татко си - учител по изобразяване в провинциално учебно заведение. Заради увлечението си по изкуството не след дълго младежът ще се откаже от образованието и ще се отдаде на пристрастеността си, като се трансформира в един от най-големите художници, повлияли развиването на изобразителното изкуство на XX век - Пабло Пикасо.

Снимките на втория сезон на “Геният ” започнаха през предходната година. Повечето от тях бяха тук-там, където е живял и работил Пикасо. Зрителите ще видят кадри от разнообразни градове в Европа като Париж, Малага, Барселона, Будапеща, Малта, където се появяват доста известни персони, чиито пътища са се кръстосвали с този на Пикасо. Сред тях са Коко Шанел, Анри Матис, Жорж Брак и Жан Кокто.

Премиерата на продукцията ще е на 22 април от 21,55 ч по “Нешънъл джиографик ”, като първият епизод ще бъде с дължина на пълнометражен филм.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР