Все още не е ясно кои са похитителите на 25-годишния

...
Все още не е ясно кои са похитителите на 25-годишния
Коментари Харесай

Продължава издирването на похитителите на Адриан

Все още не е ясно кои са похитителите на 25-годишния Адриан Златков , оповестява Българска национална телевизия. Младият мъж бе похитен в края на август. Той бе освободен след 12 дни против откуп, заплатен от фамилията му.

Рано с утринта на 30 август автомобилът на младия мъж беше открит на пътя за село Герман, покрай дома на фамилията му . В колата бяха останали персоналните документи и телефона му.

Намериха опожарен автомобил, обвързван с изгубването на Адриан

А дриан е наследник на Тони Златков, притежател на автокъща . Две бяха главните версии, по които полицията работеше - влошени бизнес взаимоотношения на бащата или на самия Адриан с възможните му похитители .

На 1 септември бе обявено, че е открита кола, с която се допуска, че е отвлечен Златко в. Автомобилът, марка " Шкода Фабия ", бе открит изгорен в региона сред Панчарево, Герман и Бистрица .

Автомобилът е бил откраднат на 21 август, като е бил със заменени номера и затъмнени стъкла . По непотвърдена информация, върху него е имало наследник буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или злополука, с цел да измъкнат младия мъж от неговия автомобил.

Бащата на Адриан Златков: Платен е откуп (ВИДЕО)

На 9 септември А дриан Златков бе освободен след заплатен откуп . Той бе в положително положение и стана ясно, че по отношение на него не е упражнявано принуждение. Похитителите поискали откуп на втория ден след отвличането. След договаряния фамилията платило сумата, за чийто размер има спекулации. Твърди се, че са поискани 3 млн. лева за свободата на Адриан. Не е известно каква сума е платило фамилията, само че Тони Златков сподели, че тя е била много сериозна за тях.

Бащата на Адриан има вяра , че похитителите на сина му ще бъдат хванати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР