Все още не е ясно как се държи този вирус

...
Все още не е ясно как се държи този вирус
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: На път сме сами да провалим всичко

Все още не е ясно по какъв начин се държи този вирус при топло и изсъхнало време. Ние имаме данни, че това не му въздейства кой знае какъв брой. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ген. Венцислав Мутафчийски.

"Навсякъде градовете са пусти, а в България все по-пълни. Сега сме на път сами да провалим всичко, за жалост ", добави той.

Относно всеобщите проби, съгласно него е рано за такова нещо.

"Показахме, че една дребна страна с стеснен запас, може да се оправи добре. Германия елементарно може да се оправи. България с нейните лимитирани запаси се оправя до момента, само че е напът сама да се ревизира ", счита шефът на Националния действен щаб.

"Ние сме на път сами да се провалим. Ние сме царе на изключенията дотам, че от време на време самите правила дават изключения.

Мерките дадоха резултат. Основната цел бе да се държи невисок % на инфектирани, с цел да може здравната система да поеме всички нуждаещи се от помощ. И това е реалност - сега няма нито един болен отвън лечебните заведения.

В Ню Йорк се взимат тежки решения кой да бъде интубиран и кой - не. Това е триаж, това е като на война. Ние се готвим цялостен живот по тази причина, да оставиш ранен с мисълта "Остави го да почине почтено ", такова нещо може да се случва на война, само че в цивилния живот не трябва.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР