Все още не е ясно къде ще се играе реваншът

...
Все още не е ясно къде ще се играе реваншът
Коментари Харесай

Още не е ясно къде ще играят Манчестър Сити и Реал

Все още не е ясно къде ще се играе реваншът от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига сред Манчестър Сити и Реал (Мадрид).

Португалсакта столица Лисабон ще бъде хазаин на всички мачове от финалната осмица, а преди няколко дни се появи информация, че това важи и за оставащите дуели от 1/8-финалите. Последното обаче не е е правилно, най-малко на този стадий. Според " Скай спортс " генералният секретар на УЕФА Теодор Теодоридис е изпратил документ от 10 страници до всички 55 федерации, членуващи в организацията. В него са оповестени последните проекти на централата за провеждането на дуелите в Шампионската лига и Лига Европа.

В документа написа, че реваншите от 1/8-финалите на ШЛ и ЛЕ могат да се изиграят на стадионите на клубовете, които са домакини, или в Лисабон (за ШЛ) и Кьолн (за ЛЕ). Това значи, че по принцип Манчестър Сити, който завоюва с 2:1 на " Сантиаго Бернабеу ", може да одобри Реал на " Етихад ".

Проблемът е, че сега хората, които идват във Англия от чужбина, би трябвало да се самоизолират за интервал от 14 дни. Тази мярка обаче може да се преразглежда и отпадне.

От Реал (Мадрид) настойчиво се борят да не пътуват за Англия, позвавайки се на тежката обстановка, подбудена от пандемията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР