Все още не е ясно дали ще има санкция за

...
Все още не е ясно дали ще има санкция за
Коментари Харесай

Учител е ударил петокласник в училище в Сливен

Все още не е ясно дали ще има глоба за експанзията

Учител по математика е блъснал петокласник по време на час във Второ главно учебно заведение "Христо Ботев " в Сливен на 14 януари, заяви.

По думите на майката Станимира Господинова повода за експанзията на преподавателя е била, че момчето щрака с писалка.

"Без да направи забележка не детето ми, напряко се е засилил и му е блъснал мощен пестник. След това е бутнал главата му обратно и оттова го е издърпал от стола за двете уши. Казал е: Аз теб, моето момче, няма да те позволи до 6. клас ", сподели майката, предавайки описа за Давид за случилото се.

Заради напрежението и унижението детето е почнало да повръща, имало е и мощно главоболие. Освидетелствано е от доктор. Момчето сега учи онлайн, само че все пак отхвърля да влиза в часовете по математика.

Директорът на учебното заведение Денко Делчев е изискал пояснение от учителя Илиян Вълчев, откакто майката е подала тъжба. Самият преподавател отхвърли да застане пред камерата на малкия екран. В обясненията той е признал, че е блъснал момчето.

"В момента тече инспекция на Регионалното ръководство на образованието в Сливен. Ще взема решение, когато тя завърши ", разгласи шефът.

От РУО-Сливен също отхвърлиха коментар, до момента в който тече инспекцията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР