Все още не е взето решение дали Продължаваме промяната ще

...
Все още не е взето решение дали Продължаваме промяната ще
Коментари Харесай

Асен Василев: Все още не сме решили дали ще се коалираме с ДБ

Все още не е взето решение дали " Продължаваме промяната " ще се яви дружно с " Демократична България " дружно на изборите. Това ще ясно на следващия ден или във вторник тази седмица. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия и някогашен финансов министър Асен Василев в изявление за БНР. Припомняме, че такива оферти бяха направени още преди формалното разформироване на 47-то Народно заседание, по времето когато Българска социалистическа партия към момента водеше диалози за сформиране на държавно управление с третия мандат.

Асен Василев обоснова дългото мислене с разбор за реализиране на задачата - след изборите да се образува болшинство, което ясна да съобщи, че няма да работи с Бойко Борисов и че ще спре всички обири ". Въпросът е по какъв начин тази цел може най-добре да се реализира ", съобщи Василев, обяснявайки, че партиите би трябвало да се изчистят от хора с корупционен интерес.

Василев съобщи, че в случай че Има Такъв Народ влязат в Народното събрание, Политическа партия няма да се коалира с тях.

Асен Василев уточни момента на изстудяване на връзките сред Политическа партия и президента Румен Радев, въпреки и да акцентира, че в никакъв случай не са били образувани като партията на президента. Тези моменти са промяната на Николай Павлов като шеф на " Булгаргаз " и отнетия допуск до класифицирана информация на Сотир Цацаров.

" Тогава стартира изстудяване в връзките ни и те станаха прецизно институционални ", уточни Асен Василев.

Той насърчи служебния кабинет - в случай че види нещо неправилно, да го поправя.

" Мисълта за българските жители и прагматичният метод минават над идеологическите проблеми ", уточни още Василев и изясни, че Политическа партия не е дясна партия, а по-скоро центристка що се отнася до това по какъв начин да се разходват средствата на страната.

По тематиката за природния газ Асен Василев акцентира, че държавното управление не се е отказвало от контракта с " Газпром " по разпоредбите, по които е бил подписан:

" С " Газпром " продължаваме да имаме контракт и всеки ден сме изпращали поръчка за приемане на количества. Няма един контракт в Европа, по който " Газпром Експорт " да си извършва отговорностите ", изясни Василев.

Той увери, че природен газ зимата ще има.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР