Все още не е възстановено осветлението на Аспаруховия мост във

...
Все още не е възстановено осветлението на Аспаруховия мост във
Коментари Харесай

Два месеца Аспаруховият мост във Варна е без ток

Все още не е възобновено осветлението на Аспаруховия мост във Варна. Платното в посока града преди месец остана на мрачно поради набезите на крадци. Кражбите обаче не престават.

При следващата си акция в сряда вандалите са откраднали и друга част от захранващия кабел, предава Българска национална телевизия за наглите похищения. В тъмните часове видимостта на моста е мощно понижена, а водачите са безапелационни, че това е сериозна причина за произшествия.

Екипите открили в сряда, че липсват нови 70 метра кабел. Още на 12 октомври обаче беше откраднат кабел и към 60 стълба не светят, изясни пред Българска национална телевизия Ивайло Маринов, кмет на регион Аспарухово.

Не свети частта от Аспарухово към центъра на Варна, добави той.
свързани новини2960на 07.12.2021
Относно забавянето на ремонта, кметът изясни, че има дълги процедури, вредите са разказани от застрахователя и се чака превод на сумата по застраховката.

Около 2 трае възобновяване на кабела, само че това не е опрощение. Мисля, че Община би трябвало да има запас незабавно да възвърне кабела и по-късно да се чака застраховката, счита Маринов.

Според него, сумата е към 3000 лв., а проблем са не парите, а неприятната организация.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР