Все още не е установена самоличността на загиналия водач, който

...
Все още не е установена самоличността на загиналия водач, който
Коментари Харесай

Oще не е установена самоличността на шофьора, загинал, превозвайки нелегални мигранти

Все още не е открита самоличността на починалия лидер, който катастрофира превозвайки незаконни мигранти. По първични данни гибелта му е настъпила в резултат на термична контузия. Назначена е съдебномедицинска експертиза, оповестиха от прокуратурата.

Под управлението на Окръжна прокуратура – София се водят дейни дейности по следствие по досъдебно произвеждане, формирано за осъществено закононарушение. Около 6 часа в неделя, на пътя сред с. Туден и гр. Годеч, област София, било провокирано пътнотранспортно произшествие.

В резултат на случая е породена гибелта на лидера на лекотоварен автомобил, превозвал 30 лица. Според очевидци колата е избухнала в пламъци след случая.

Пътуващите в самокатастрофиралото транспортно средство са били открити в региона на местопроизшествието. Установено е, че те са задгранични жители от Афганистан. Пострадалите при ПТП са превозени в здравно заведение, а останалите – в Приемния център за бежанци в с. Бусманци.

Една от дамите, които живее наоколо до мястото на случая описа по-рано пред NOVA, че е виждала буса съвсем всеки ден към 6 сутринта. Тя не е подала сигнал за честото му прекосяване, тъй като мислела, че транспортира самун за магазините в Годеч.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции на проверяващия орган за осъществяване на оперативно-издирвателни мероприятия, с оглед определяне самоличността на лидера и на притежателя на автомобила.

Продължават разпити на очевидци на пътния случай. Предстои назначение на експертизи - пожаротехническа, автотехническа и съдебномедицинска на потърпевшите лица.

Делото продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР