Все още не е разкрито местоположение.Това е част от разширяването

...
Все още не е разкрито местоположение.Това е част от разширяването
Коментари Харесай

Amazon ще пусне отново дронове за доставка в Обединеното кралство през следващата година

Все още не е разкрито местонахождение.

Това е част от разширението на дронове в границите на търговията на дребно на бизнеса, което също ще бъде пуснати в Италия и трети щат в Съединени американски щати, на върха на Калифорния и Тексас, където дроновете към този момент работят.

Компанията преди този момент тества ранна версия на системата за доставка Prime Air в Кеймбриджшър през 2016 година

Въпреки това, Amazon сподели, че към този момент няма да употребява независимите центрове и вместо това ще интегрира дроновете в съществуващата си мрежа.

В изказване на компанията се споделя: „ Като част от нашите непрекъснати старания да вършим нововъведения за клиентите, ние сме разчувствани да обявим разширението на доставката Prime Air в интернационален проект, за първи път отвън Съединени американски щати.

River в тропическите гори на Амазонка в Бразилия спадна до най-ниското си равнище от 121 години – и специалисти предизвестяват, че обстановката може да се „ утежни “

„ Ние доставяме пакети с дрон от съвсем година в Калифорния и Тексас.

< p> „ Изградихме безвредна, надеждна услуга за доставка и си партнирахме доста тясно с регулаторите и общностите.

„ Ще продължим с това съдействие в бъдеще, с цел да сме сигурни, че отговаряме на потребностите на нашите клиенти и общностите, които обслужваме. "

Стартира първата услуга за доставка с дронове в Обединеното кралство

Прочетете повече:
Royal Mail започва първата услуга за доставка с дронове в Обединеното кралство

Той добави, че работи с държавното управление и авиационните управляващи да вкарат още веднъж дроновете във въздушното пространство на Обединеното кралство.

Amazon разкри най-новия дрон, който ще употребява за доставки, прочут като MK30. Каза, че е по-тих и може да лети два пъти по-далеч и при по-разнообразно време.

Министърът на авиацията, баронеса Вере, сподели: „ Съобщението на Amazon през днешния ден е приказен образец за сливане на държавно управление и промишленост, с цел да реализиран нашата споделена визия за комерсиални дронове да бъдат нормални в Обединеното кралство до 2030 година

„ Това освен ще помогне за стимулиране на стопанската система, предлагайки на потребителите още по-голям избор, като в същото време оказва помощ за поддържане на околната среда чиста с технология за нулеви излъчвания, само че също по този начин ще построи нашето схващане за това по какъв начин най-добре да използваме новата технология безвредно и несъмнено. безпилотните самолети могат да бъдат безвредно и сполучливо включени в по-голяма част от въздушното пространство на Обединеното кралство е от основно значение.

„ Жизненоважно е планове като този да се осъществят, с цел да се включат в цялостните познания и опит, които скоро ще разрешат на дроновете да работят отвън линията на видимост на техния водач всекидневно, като в същото време към момента разрешава безвредно и заслужено потребление на въздуха от други консуматори. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР