Все още не е открит собственикът на тефтера, намерен до

...
Все още не е открит собственикът на тефтера, намерен до
Коментари Харесай

Нови данни от тефтера,намерен до Кети Кюхова

Все още не е открит притежателят на бележника, открит до тялото на убитата в Нови Искър Кети Кюхова. Разследващите обобщиха данните от него - с изключение на името на мъжа й Неделчо Юнаков и мемоари за ипотечен заем, какъвто фамилията е патило, попадат и данни за последните парламентарни избори. Кети Кюхова не попада в описите на секционните комисии, само че си е водела мемоари за това по какъв начин се считат преференции и по какъв начин се броят гласове, оповестява NOVA.

Полицията претърси адрес в София за Росен Ангелов

Според към този момент някогашните му съседи Росен бил спокоен и непретенциозен човек, постоянно пиел кафе с тях, не употребил кола, а единствено градски превоз. Разказвал за службата си във Френския легион, даже показвал свои фотоси оттогава. Живеел при наемателят на жилището – Владо. Той също отпътувал преди Нова година, съгласно съседите му – за Франция. Никой в квартала обаче не знае какво тъкмо работят двамата.
 Росен Ангелов Росен Ангелов
А Росен Ангелов е живял и в други два столични квартала - „ Надежда” и „ Люлин”. И там съседите го познали незабавно, щом от Министерство на вътрешните работи пуснали фотографията му. Именно от „ Люлин” потегля първото дело за блудничество против Ангелов. Посегнал на 12-годишната щерка на дамата, с която живеел тогава. За това бил наказан и лежал в пандиза шест години. Излязъл на независимост през 2002 година Само няколко години по-късно още веднъж е упрекнат и наказан за блудничество, само че полицията по този начин и не го открива.

Спецакция в с. Луково след шесторното ликвидиране

Полицията към момента търси Росен Ангелов. Мъжът към този момент е задочно упрекнат за шесторното ликвидиране в Нови Искър. От него обаче няма и диря, макар впрегнатите сили на Министерство на вътрешните работи и армията. А той най-вероятно към момента употребява мобилен телефон и интернет, тъй като профилът в обществените мрежи, който се допуска, че е негов, към този момент е заличен. Изтрити са мненията и харесванията на изявленията му.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР