Все още не е намерен 76-годишния мъж, който е в

...
Все още не е намерен 76-годишния мъж, който е в
Коментари Харесай

Трети ден издирват изчезналия на Куртлуджа мъж

Все още не е открит 76-годишния мъж, който е в неопределеност от четвъртък. Вчера в издирването са взели участие чиновници на Районното ръководство в Пещера, полицейския сектор в Батак, противопожарните служби в Батак и Пещера, планински спасители, лесничеи от горски стопанства, ловци, доброволци проведени от кметовете на обитаемоте места, където е бил видян последно, членове на оф - роуд клуб. Обходен е голям периметър в региона сред село Нова Махала и гр. Пещера до пещерата Снежанка. Прегледани са всички пътища, горски пътища и пътеки. Тази заран издирването е обновено.

Припомняме, че индивидът е в неопределеност от 11,30 часа в четвъртък - тогава е подаден сигналът от негов наследник на 112. Изчезналият е локален, познава региона.

Участници в акцията от " " насочиха апел към всички туристи и планинари които желаят да оказват помощ в съботния ден:

Ще се организира допустимо най-мащабно претършуване на региона, като за това са нужни доста хора. Който е свободен и желае да помогне дано се свърже с нас. Може да пишете на страницата или да се обадите на телефон:
0885020708 - Димитър
Важно за хората които ще участват!
Трябва всеки да има комфортни обувки за вървене в планината, осветяване, уместно облекло и храна, и вода. В момента в региона е огромна горещина, макар надморската височина и гористата околност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР