Все още не е много ясно защо на някой ще

...
Все още не е много ясно защо на някой ще
Коментари Харесай

Единственото място на света, където луксът е толкова много, че чак плаши

Все още не е доста ясно за какво на някой ще му би трябвало въртящо се квадратно легло, само че за 24 000 $ на вечер можете да се почувствате като цар в Кралския апартамент в един от най-скъпите и известни хотели в света - Бурж Ал Араб в Дубай. Повече за първокласния живот в емирството.

Неизмеримият разкош е ситуиран в първия седемзвезден хотел в света. Той надскача безумния и чак срамно непонятен разкош на Бурж Ал Араб (Арабската кула), а с изключение на всичко друго предлага и 14 типа възглавници, с които несъмнено ви чака спокоен сън, споделя CNN.

Малко и за самия Бурж Ал Араб - комплексът има общо 56 етажа - само че действително са 28, тъй като са двойни, и има етаж, в който отсядат единствено дамите, които са без компаньон.

 Photo published for Burj Al Arab`s Royal Suite is in TOP 101 SUITES IN THE WORLD 2013 - Elite Travaler mag. http://bu...

Кралският апартамент мезонет, на общо 780 квадрата, е на последния етаж и посреща гостите си с iPad с 24-каратово златно покритие, през който те се свързват с консиерж - най-общо това е индивидът, който може да ви настани, да ви резервира вечеря или посещаване на спектакъл.
Кралският апартамент е с панорама непосредствено към дюните. Камили, спа процедури и пустинни пикници са комплимент към богаташите и шейховете, които го резервират.
Има алтернатива и за аспект към ски курорт, в случай че пясъчната панорама не е по усета на милионерите, които го избират.

Той е толкоз обилен, че е мъчно да се опише. Има асансьор вътре в мезонета, несъмнено и голямо стълбище, все едно от някой същински замък, две бани с джакузита, две стаи единствено за облекла, библиотека, и всичко това самоуверено " поръсено " с 24-каратово злато и арабски разкош.
 Преглед на изображението в Twitter

Плановете са до края на 2018 година Дубай да надмине Лас Вегас.
Дубай е едно от седемте емирства, съставляващи ОАЕ. Той е второто по величина емирство в страната след Абу Даби и най-населеното с над 1 616 430 поданици.

Арабската кула е един от най-високите хотели в света, завършен като извитото платно на обичайно арабско дхоу, извисяващ се над Арабския залив.

Петродоларите, платени за петгодишното създаване на това техническо и инженерно знамение, го направиха иконата на дребния, само че самонадеян Дубай.



Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР