Все още не е късно да се намери общ кандидат

...
Все още не е късно да се намери общ кандидат
Коментари Харесай

Димитър Найденов: Силата на демократичната общност трябва да се концентрира в един кандидат!

Все още не е късно да се откри общ претендент на ПП-ДБ, който да оглави листата и да сплоти гласоподавателите, акцентира депутатът

Народният представител от “Продължаваме смяната - Демократична България ” в е подготвен да отстъпи от кметската конкуренция в името на обща кандидатура на обединението. Миналата седмица той бе повдигнат като самостоятелен претендент за кмет в Бургас от Инициативен комитет.

“Все още не е късно да се откри общ претендент на ПП-ДБ, който да оглави листата и да сплоти гласоподавателите. По никакъв метод не би трябвало да разрешаваме да отидем разединени на тези избори против ГЕРБ в Бургас. Силата на демократичната общественост би трябвало да се концентрира в един претендент ”, безапелационен е той.

Найденов прикани и  от “Продължаваме Промяната ” да направи същото. Той бе повдигнат като претендент за кмет в Бургас от партия „ Средна европейска класа “.

“Бургас има почтени имена, които да заемат тази позиция. Все още имаме време да вземем вярното решение за бъдещето на Бургас. Политически отговорно е да има единна кандидатура. Който се е захванал с политика, не може да слага персоналната си упоритост над общия интерес - да има обединени старания за продобиване на кметските избори в Бургас. Това е национално виновното държание ”, добави той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР