Все още не бързайте да амортизирате и отписвате Audi TT,

...
Все още не бързайте да амортизирате и отписвате Audi TT,
Коментари Харесай

25 лимитирани ТТ от Ауди

Все още не бързайте да амортизирате и отписвате Audi TT, защото към момента има време за най-малко още едно особено издание на Tourist Trophy. Спортният автомобил получава стеснен вид в Испания, където ще бъдат продадени единствено 25 автомобила, всички от които ще бъдат самостоятелно номерирани купета. Той отбелязва четвърт век от производството на TT, като в началото беше пуснат в продажба през 1998 година, три години откакто едноименната идея дебютира на автомобилното ревю във Франкфурт през 1995 година

Той е основан на разновидността 45 TFSI Quattro, което значи, че има 2,0-литров бензинов мотор с турбокомпресор, надъхан да доставя 245 коня към система за задвижване на четирите колела посредством седемстепенна автоматизирана трансмисия с двоен съединител. Тази композиция разрешава на TT да доближи 62 благи в час (100 км/ч) от място за 5,1 секунди и да доближи най-много при електронно ръководените 155 благи в час (250 км/ч).

На фотографията тук в синьо Nogaro, специфичното издание TT може да бъде закупено и с багра Tango Red или Glacier White. Той получава тонирани стъкла и пакетите S Line Competition, до момента в който черните 50-сантиметрови джанти Audi Sport идват с дизайн с 10 Y-спици и са комбинирани с червени спирачни апарати. Интериорът е обзаведен с композиция от кожа и алкантара с червени или сини контрастни шевове според от цвета на купето.

 width=

 width=

 width=

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР