Все още настоящият премиер и лидер на партия ГЕРБ продължва

...
Все още настоящият премиер и лидер на партия ГЕРБ продължва
Коментари Харесай

”Клас стани! Клас мирно!”: Деца посрещнаха Борисов с аплодисменти

Все още актуалният министър председател и водач на партия ГЕРБ продължва обиколките си из страната, които се трансфораха в съществена политика на групировката освен в разгара на предизборната акция, само че и при започване на пандемията, когато министър председателят се скри от публицистите и седна зад кормилото на джипката.

Борисов заприказва на децата за предизборните и следизборните действителности и изпълнените от него и Кралев обещания. Нищо че децата надали имат разбиране от политика и надали знаят кой е Кралев. Майки и деца обаче му благодариха за санираното учебно заведение и спортния салон. Децата към този момент нямали да пътуват километри до Пловдив и Асеновград, с цел да спортуват.

" Пожелавам ви да бъдете отличници, както и ГЕРБ е първенец. Няма до момента друга партия да има подобен висок резултат, като излиза от мандат. Успешни сме и по тази причина ни ненавиждат, най-щастливи ще са, в случай че не се явим на избори ", разяснява Борисов пред събралите се локални хора, които не стопираха да му благодарят, като му бяха донесли питки и мекици. Той им благодари също и сподели, че няма да не помни никого.

" Виж с каква ненавист приказват за нас, все едно не го вършим за децата. Искат нищо да не се прави ", разяснява министър председателят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР