Все още, когато заговорим за певицата Галя, ни идва да

...
Все още, когато заговорим за певицата Галя, ни идва да
Коментари Харесай

Били ли са гаджета Миро и Галя и защо се разпадна Каризма? Ето и версията на Галя

Все още, когато заговорим за певицата Галя, ни идва да прибавим " от Каризма ". Същото е и с Миро. Тяхната разлъка изненада всички ни - та те бяха на върха на славата, когато сложиха завършек на емблематичния дует. Защо обаче се случи по този начин? Чуха се толкоз доста версии, появиха се толкоз доста клюки. Ето и какав е истината, изказана от самата Галя.

Виж още: Вече е огромно момиче: Данна с охолно празненство, към този момент е на 16

" Виждах, че нещо не му е удобно и го поканих у дома да приказваме. Попитах го какво тъкмо желае. И той отговори – желая да бъда самичък. Попитах – това ли е всичко. Искаш ли да създадем два паралелни самостоятелни плана? Той повтори – желая да бъда самичък ", разкри Галя пред сп. EVA и добави, че ѝ станало тъжно от решението му, само че го приела, защото има вяра в правилото на любовта и свободата - в случай че обичаш някого, просто би трябвало да го пуснеш да бъде свободен.

Виж още: Андреа откровена за изневерите, само че и защо съжалява

" Ако възприятието е същинско, то намира метод да се върне при тебе. Или ще преосмислите и изградите напълно нови връзки на по-високо интелектуално равнище. Или силата на любовта ще се върне под друга форма и ще се случи нещо още по-хубаво ", разяснява Галя.

Виж още: Децата на Емилия - най-голямата ѝ горделивост! Малката Мира е одрала кожата на майка си

Тя признава, че двамата били муза един за различен и връзките им били мощни и красиви. " Аз имам доста чисти усеща към Миро, още повече осем години по-късно, само че връзките ни бяха платонични ", разяснява тя.

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Така Миро желал да бъде самичък, а тя - да пътува и да срещне любовта. " Двама души са дружно, доколкото имат потребност един от различен. В идващ интервал може да имат потребност от нещо друго ", разсъждава Галя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР