Все още има проблеми със снегонавявания в Североизточна България, според

...
Все още има проблеми със снегонавявания в Североизточна България, според
Коментари Харесай

Все още има проблеми със снегонавявания в Североизточна България

Все още има проблеми със снегонавявания в Североизточна България, съгласно министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който бе в Ловеч по време на отбелязването на 140-годишнината от Освобождението. По думите му проблеми има в регионите на Шабла и прохода Дуранкулак, Кубрат и Тутракан.

Пътната организация прави всичко належащо за разчистването на сериозните сектори, с цел да няма бедстващи хора и закъсали коли в преспите, особено в областите Русе, Добрич и Силистра. Според Нанков пътищата в страната са проходими при зимни условия.

"Затваряме краткотрайно сектори, до тяхното почистване. Затворени са някои високопланински проходи, а в избрани сектори от републиканската пътна мрежа е лимитирано придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона, защото към момента не престават снегонавяванията.

Основно в Северна и Северозападна България имаме съществени поледици и заледявания. Ако не се постанова, хората да не пътуват. Почивни дни са въпреки всичко ", сподели още Нанков. Той добави, че на 5 март ще е лимитирано придвижването за автомобил над 12 тона по основните пътища, за времето от 14.00 до 20.00 часа, с цел да се обезпечи спокойното прибиране на хората по домовете им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР